Door de werkzaamheden voor de Klimaatstraat aan het Kerkplein, is het nodig de weekmarkt in Dalfsen tijdelijk te verplaatsen.

Vanaf 2 november tot en met eind april 2024, is de weekmarkt te vinden bij de katholieke H. Cyriacus Kerk (kruising Wilhelminastraat/Pleijendal). De locatie wijzigt, maar bezoekers treffen dezelfde marktkramen en -lieden aan. Ook blijft de markt als vanouds op donderdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur te bezoeken. Wegen rondom de markt zijn bereikbaar voor fiets- en autoverkeer.

Foto open gebroken winkelstraat Dalfsen

Tegenslag van nutsbedrijf

Helaas heeft de aannemer van de nutsbedrijven onverwachtse tegenslagen bij hun ondergrondse werkzaamheden (water/elektra) in de Prinsenstraat. Zij constateren daardoor twee weken uit te lopen. Dit heeft weinig effect op de werkzaamheden voor de Klimaatwinkelstraat waar aannemer Roelofs  mee bezig zal gaan. Alle winkels zijn en blijven bereikbaar.

Wat gaat er gebeuren in het centrum?

In de Prinsenstraat en Kerkplein in Dalfsen wordt gewerkt aan de Klimaatwinkelstraat. Zo is er meer aandacht voor ontmoetingsplekken, groen en het vasthouden en afvoeren van hemelwater. Fietsers en wandelaars zijn welkom, het gebied is grotendeels autovrij.

Heeft u vragen?

Heeft u gevonden wat u zocht?